Sign in
+7(495) 664-26-86
Подбор дизайнера бесплатно. Позвоните нам или оставьте заявку

MT house

View other

This project concerns the extension of an existing detached house. The plot is nestled in the mountains of Valtellina in the midle of the alps on the weastern side of the bed of a small stream surrounded to the north and west by the typical terraced vineyards. The plot also enjoys a view of the valley and the Orobian Alps. The intervention of the extension consists of two parts. The first, used as a bedroom and bathroom, is spread over 645sq ft on two levels located behind the existing house. We chose to use a termocotto ash-wood for the walls and a light marble lightly brushed for the floor and the shower. The second part, with a surface of 2,150 sq ft, is used as a kitchen, pantry, bathroom, dining and living area with a swimming pool. This area is characterized by flat volumes, fully clad in natural stone, and almost entirely covered with vegetation and open to the valley through two large windows. The inspiration came from the need to relate to an already existent building. From such need came the choice

OTHER AUTHOR'S PROJECTS

Авторизуйтесь, чтобы комментировать проект